Rabarber & äppelkompott

Rabarbersäsongen är äntligen här 😍
Igår kokade Malvina och jag ihop en stor gryta rabarber&äppelkompott.
Enkelt och naturligt gott med endast 3 ingredienser. 
Här kommer receptet: 
Ca 700g skivad rabarber
Ca 700g skivade äpplen
1 tsk äkta vaniljpulver
 
Hacka rabarber och äpple och släng i en stor gryta.
Häll på 1-2 dl vatten och låt det sedan koka ihop på svag värme i ca 20 minuter. Rör om och mosa under tiden med en trässlev. Tillsätt på slutet vaniljpulvret.
Låt svalna och häll sedan upp i glasburkar.
 
Ät tillsammans med keso,kvarg, mjölk, på gröten...Mja, gott till det mesta ☺
 
Nu ska jag mysa ner mig i soffan med detta 👌👌😋
Majskex med tahini,kokosolja & ägg samt tomat&basilika kräm + en skål fylld med Kvarg, jordnötssmör, hackad banan, kokosflakes, salta cashewnötter, hampafrön & rabarber&äppelkompott.
 
Mumselimums,nu somnar man gott😊
Nattinatti😙
/Bea

Kommentera här: