kokosbullar
Goodmorgon!
Igårkväll blandade jag ihop lite utav allt jag hade hemma för att kunna göra ett gäng frukostbullar/scones..och jisses vad goda dom blev!!
Oftast blir det som bäst när man inte följer några recept, utan helt enkelt bara exprimenterar sig fram med smaker man gillar tycker jag :)
Bullarna fick en söt kokossmak som gifte sig ihop med äkta vanilj.
Banan & jordnötssmör som tillbehör tar dom här bullarna en till frukosthimlen!

För ca 8 bullar behövs detta:
3 ägg
1.5 dl kokosmjölk
3/4 dl mandelmjöl
3/4 dl kokosmjöl
1 msk fiberhusk
1 msk chiafrön
1/2 tsk äkta vaniljpulver
1 tsk bakpulver
Mixa ihop alla ingredienser och låt svälla ihop ca 10 min.
Forma till bullar och grädda ca 20-25 minuter på 200 grader.
Servera med dina favorit tillbehör!
Bullarna är glutenfria, mjölkfria & sockerfria.
Enjoy!
Kram/ Bea