hallon & jordgubbspaj med kokossmuldeg
Vilken dag!
Spenderat hela förmiddagen i trädgården. Planterat första påskliljorna och när magarna började kurra grillade vi hamburgare och åt lunch utomhus.
V å r k ä n s l o r ♡
På eftermiddagen fick vi besök av svärfar och Katarina, så Malvis och jag svirade ihop en Hallon & jordgubbspaj med kokossmuldeg.

Sött & gott blev det, och helt utan vitt socker.
Pajen är även gluten & mjölkfri.

Här kommer receptet, för 4-6pers:
1 frp frysta hallon (225g)
1 frp frysta jordgubbar (225g)
2.5 dl havregryn
1 dl kokosmjöl
1 dl kokosflingor
1 dl kokosolja
2.5 msk raw agavesirap
1/2 tsk vaniljpulver
Fyll en pajform med bären. Strö över lite kokosmjöl så det inte blir vattnigt när dom tinar.
Mixa alla ingredienser till smuldegen. Smula degen över bären.
Grädda ca 20-25 minuter på 175 grader.
Servera med vispad grädde smaksatt med lite äkta vanilj!
