Blomkålspizza

Hej! 
Det är fredag och jag tänkte passa på att bjuda på ett riktigt gott pizza-recept, med en botten gjord på blomkål. Har ni inte testat, kan denna varmt rekommenderas om man vill ha en naturligt, glutenfri pizza!
 
Går på ett litet kick dessutom och man slipper vänta på en kladdig deg som ska jäsa!
Recept för ca 2 pers: (1 pizza)
1 blomkålshuvud 
2 ägg
 
Koka blomkålen mjuk,häll av kokvattnet och spola lite kallt vatten så den svalnar. Tryck ut så mycket vätska det går. Stavmixa sedan ihop med äggen och bred ut på ett bakplåtspapper. 
Förgrädda på 200 grader i ca 10 min. 
Ta ut och bred på valfri fyllning, och grädda sedan som på en vanlig pizza!
 
Jag hade på:
Hemgjord tomatsås (passerade tomater,oregano, svartpeppar & lök som kokats ihop)
Riven ost
1 förp grekisk fetaost
Räkor
Champinjoner 
Paprika
Lök
Oliver
Oregano & Basilika 
 
 
Önskar er alla en trevlig helg, så hörs vi!
Kram Bea

Kommentera här: