Mjuk banan & kokoskesokaka

Mmmm den här banankakan bakade jag häromveckan, och den blev så god.
Extra god tillsammans med en klick kesella, bär och passionsfrukt.
 Perfekta mellanmålet/kvällsfikat!
 
Här kommer receptet, som jag modifierat om lite från min vän Rebeckas blogg.
För 1 avlång bakform:
3 ägg
2 mogna bananer
1/2 liten förp. keso (ca 125 gram)
1 dl kokosmjöl
1/2 dl kokosflingor
2 tsk bakpulver
1/2 tsk vaniljpulver
1 1/2 tsk kanel
 
Mixa ihop ägg, banan och keso med stavmixer eller i matberedare.
Tillsätt resten av ingredienserna och mixa tills allt blandats väl.
Grädda sedan mitt i ugnen på 175 grader, i ca 20-30 minuter.
Låt svalna, ät och njut!
 
Skiva det som blir kvar i skivor och förvara i frysen.
Tips: Supergoda även att rosta och bre ett lager kokosolja och thaini på!

Kommentera här: